Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2017, 11:09
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tyrion Lannister sa v sci-fi thrilleri Rememory ponára do spomienok rôznych ľudí a snaží sa odhaliť vraždu popredného vedca

FILMY A SERIÁLY PETER DINKLAGE
Uložiť Uložené

Trailer láka na zaujímavo vyzerajúce a atmosférické sci-fi.

Predstavte si svet, v ktorom je možné "vytiahnuť" z hlavy ľudské spomienky a prehrať si ich ako film. Presne s podobným vynálezom prišiel vizionársky vedec Gordon Dunn (Martin Donovan). Lenže krátko nato je zavraždený. Na scéne sa však objavuje záhadný muž (Peter Dinklage), ktorý sa s pomocou Dunnovho vynálezu pokúsi vypátrať jeho vraha. Ale tým, že sa stále viac a viac vnára do spomienok, vzrastá aj nebezpečenstvo.

Mysteriózne sci-fi Rememory nakrútil Mark Palansky (Penelope, seriál A Series of Unfortunate Events). V ďalších úlohách sa predstavia Anton Yelchin, Julia Ormond, Henry Ian Cusick a Evelyne Brochu. Trailer rozhodne nepôsobí zle, máme tu pomerne chytľavý nápad (trochu pripomínajúci Minority Report), kvalitné obsadenie a prísľub zaujímavých odhalení. Rememory bude k dispozícii prostredníctvom Google Play 24. augusta (srpna) 2017 (po obmedzený čas bude dostupný zadarmo), do amerických kín sa potom dostane 8. septembra (září) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia