Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2017, 12:46
Čas čítania 0:00
Matúš B.

Postava Michaela K. Williamsa bola zo spin-offu Han Sola vystrihnutá. Akú rolu plnil a prečo sa tak stalo?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kvôli časovej vyťaženosti prichádza najbližší prírastok do sveta Star Wars o jedného z hercov.

Herec Michael K. Williams, známy najmä zo seriálov The Wire alebo Boardwalk Empire, sa v snímke o mladom Han Solovi neobjaví. Dôvodom je časová kolízia medzi dotáčkami Star Wars a nakrúcaním filmu The Red Sea Diving Resort. Nie je však jasné, ako sa to dotkne jeho postavy, keďže zatiaľ nebolo potvrdené, či bude úplne vystrihnutá, alebo sa zmení len herec. Postava bližšie špecifikovaná nie je, vieme len toľko, že by sa malo ísť o akéhosi hybrida človeka a zvieraťa. 

K dotáčkam dochádza pod taktovkou režiséra Rona Howarda, ktorý nahradil na režisérskom poste Phila Lorda a Christophera Millera. Samotný herec je so svojou prácou spokojný, z natáčania mal dobrý pocit a myslí si, že je možná aj jeho účasť v budúcich snímkach zo Star Wars sveta. V úlohe mladého Hana Sola sa predstaví Alden Ehrenreich, Landa Calrissiana stvárni Donald Glover, Chewbaccom sa opäť stane Joonas Suotamo a v úlohe mentora hlavnej postavy uvidíme Woodyho Harrelsona. Obsadenie dopĺňajú Emilia Clarke, Thandie Newton a Pheobe Waller-Bridge v nešpecifikovaných úlohách.

 

#HanSolo - Smuggler. Scoundrel. Hero. A new #StarWars Story begins. [Link in profile]

Príspevok, ktorý zdieľa Star Wars (@starwars),

 
Domov
Zdieľať
Diskusia