Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2017, 13:43
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Kingsman: The Golden Circle odhaľuje krátko pred premiérou viac ako 40 lákavých obrázkov. Vyzerá to na ďalšiu akčnú a štýlovú kino jazdu

FILMY A SERIÁLY KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE
Uložiť Uložené

Pokračovanie snímky Kingsman: The Secret Service sa už nezadržateľne blíži a štúdio 20th Century Fox zverejnilo ďalšiu skvelú porciu staronových obrázkov.

Do premiéry očakávanej akčnej komédie s názvom Kingsman: The Golden Circle, ktorá nám snáď naservíruje minimálne rovnako šialenú a zábavnú jazdu ako jednotka, ostávajú v tejto chvíli už iba dva týždne aj kúsok. Marketingová kampaň pomaličky vrcholí a štúdio 20th Century Fox nás tak opäť raz potešilo ďalšou výdatnou várkou staronových obrázkov. Navyše, tentokrát ich je viac než 40, takže na svoje by si mal prísť rozhodne každý. My teda v závere už iba dodáme, že snímka dorazí 21. septembra (září) 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia