Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 0:40
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Pozoruhodne vyzerajúca fantasy dráma nám predstaví mladé dievča, ktoré pred nástrahami života uniká do svojej bohatej fantázie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Projekt štartuje na tohtoročnom festivale v Toronte a my z neho máme prvé zábery.

I Kill Giants je adaptáciou rovnomenného komiksového románu Joea Kellyho a rozpovie nám príbeh mladej Barbary (Madison Wolfe). Je tak trochu outsiderka a s nepríjemnými stránkami života sa vyrovnáva útekom do svojej bohatej fantázie.

Adaptáciu tejto zaujímavo vyzerajúcej fantasy drámy nám prinesie Anders Walter, ktorý doteraz režíroval len krátkometrážne filmy. V snímke si zahrajú aj Zoe Saldana, Imogen Poots, Jennifer Egle, Noel Clarke a Sydney Wade. Premiéry sa snímka dočkala 9. septembra na festivale v Toronte, kedy sa však dostane do širšej distribúcie zatiaľ nie je známe. Prvé ohlasy sú zatiaľ celkom priaznivé, takže sa zdá, že dostaneme kvalitný a citlivý príbeh. Na plnohodnotný trailer si ešte tiež budeme musieť počkať, zatiaľ si teda vychutnajte aspoň prvý klip.

Domov
Zdieľať
Diskusia