Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2017, 22:13
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Batman našiel dôveru v Justice League, ktorá je pripravená zastaviť hrozbu v podobe Steppenwolfa

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Batman a Wonder Woman naberajú superhrdinov do tímu.

US Weekly robilo rozhovory s hercami Justice League. Ezra Miller prezradil, že Flash nebude mať kostým schovaný v prsteni, ako to poznáme z komiksov a Ben Affleck spolu s Gal Gadot prehovorili o tom, ako sa ich postavy zmenili od BvS.

„Diana už dospela a je pripravená priniesť všetky svoje skúsenosti z boja v prospech tímu a rozumie Steppenwolfovi viac ako hocikto iný." povedala izraelská kráska, zatiaľ čo Affleck dodal: „V Batman vs Superman bol na konci svojej cesty, ale v JL je pripravený veriť druhým, pretože vie, že ich potrebuje. Batman je samotár, ale bude sa snažiť pomáhať tímu vo všetkých smeroch. Možno bude akýmsi mentorom pre Flasha."

Na otázku, ako sa vnímajú Batman a Wonder Woman, odpovedala herečka z Izraela: „Keďže spolu už bojovali proti Doomsdayovi, tak sa rešpektujú a poznajú silu toho druhého. Takisto rozumejú tomu, že Superman bol pre ľudí symbolom nádeje a čo sa zmenilo, keď zomrel.

Vo filme okrem Bena Afflecka ako Batmana a Gal Gadot ako Wonder Woman uvidíme aj Henryho Cavilla ako Supermana, Jasona Momou ako Aquamana, Ezru Millera ako Flasha, Ray Fishera ako Cyborga, Willema Defoa ako Nuidisa Vulka, Amber Heard ako Meru, Jerremyho Ironsa ako Alfreda Pennywortha, Dianu Lane ako Marthu Kentovú, Kiersey Clemons ako Iris West, Billyho Crudupa ako Henryho Allena, Amy Adams ako Lois Lane, Jesseho Eisenberga ako Lexa Luthora a J.K. Simmonsa ako Komisára Gordona. O réžiu sa postarali Zack Snyder, po ktorom ju prebral Joss Whedon a momentálne na celý projekt dohliada v postprodukcii. Film má u nás premiéru 16. novembra (listopadu) 2017.

Batman našiel dôveru v Justice League, ktorá je pripravená zastaviť hrozbu v podobe Steppenwolfa
Zdroj: Warner Bros

Domov
Zdieľať
Diskusia