Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2018, 17:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Geniálny Al Pacino kryl sexuálnych deviantov zneužívajúcich deti. Taký je príbeh novej drámy od režiséra Rain Mana

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Al Pacino a Barry Levinson sa po dráme You Don't Know Jack opäť stretávajú pri ďalšom zaujímavom projekte.

O pozoruhodne vyzerajúcom biografickom kúsku Paterno s Al Pacinom sme vás už pred časom informovali. HBO však k teraz k snímke Barryho Levinsona doručilo plnohodnotný trailer.

Snímka sa bude zaoberať obrovským škandálom, ktorý sa prevalil v novembri (listopad) 2011. Jerry Sandusky, asistent trénera amerického futbalu na Pennsylvánskej univerzite bol obvinený zo sexuálneho zneužívania tamojších detí. Joea Paterna obvinili, že o zneužívaní vedel a kryl ho.

Okrem Pacina uvidíme aj Riley Keough, Kathy Baker, Grega Grunberga a Annie Parisse. Barry Levinson už s Pacinom spolupracoval na výbornom biografickej snímke You Don't Know Jack.

Minulý rok zase režíroval ďalšiu kvalitnú drámu The Wizard of Lies s Robertom De Nirom. No, a zatiaľ sa zdá, že aj vo svojej novinke doručí poriadne prepracovaný skutočný príbeh. Premiéra je stanovená na 7. apríla (duben) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia