Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2018, 15:54
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Margot Robbie sa ocitá v bizarnom svete plnom nájomných vrahov a temných spiknutí. Neo-noirový thriller sľubuje vizuálne silný zážitok

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Snímka Terminal sa predstavuje prvými zábermi. Nás rozhodne zaujala, ako ste na tom vy?

Neo-noirový thriller Terminal nás zavedie do srdca anonymného mesta a rozpovie nám šialené príbehy rôznych postáv, medzi nimi aj dvoch zabijakov na samovražednej misii, učiteľa bojujúceho so smrteľnou chorobou, záhadného údržbára a zvedavej čašníčky, ktorá žije nebezpečným dvojitým životom.

Životy týchto postáv vzájomne zvedie dohromady neznámy zločinecký génius túžiaci po pomste. Snímku si napísal a zrežíroval Vaughn Stein a v hlavných úlohách uvidíme Margot Robbie, Simona Pegga, Maxa Ironsa, Dextera Fletchera, Matthewa Lewisa a Mkea Myersa.

Z teaseru zatiaľ kvalitu ťažko odhadovať, projekt ale rozhodne vyzerá zaujímavo (minimálne po vizuálnej stránke), takže ho budeme sledovať. Americká premiéra je stanovená na tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia