Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2018, 19:16
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jumper dostane pokračovanie! V sci-fi seriáli sa krásna rebelka naučí teleportovať vo chvíli, kedy ju chce znásilniť drogový díler

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriálový sequel filmu Douga Limana láka prvým trailerom. A rozhodne nevyzerá márne.

Pamätáte si ešte sci-fi akčňák Jumper od Douga Limana z roku 2008? Nešlo veru o žiadnu slávu, no napriek tomu sa dočkáme seriálového sequelu s názvom Impulse. Hlavnou postavou bude rebelantská tínedžerka Henry, ktorá vždy cítila, že je iná ako ostatní ľudia.

Keď sa ju pokúsi znásilniť drogový díler, zistí, že ovláda schopnosť teleportovať sa. Tým však jej problémy ešte len začínajú. V seriáli si zahrajú Maddie Hasson, Missi Pyle, Sarah Desjardins, Enuka Okuma, Craig Arnold a David James Elliott. O scenár sa postarajú Jeffrey Lieber (Lost), Jason Horwitch a Gary Spinelli (Luke Cage).

Rovnako ako filmový Jumper, aj Impulse si vezme inšpiráciu z románu Stevena Goulda, konkrétne tretieho v sérii. Režírovať bude opäť Doug Liman. V prvej sérii dostaneme 10 epizód a premiéry by sme sa mali dočkať v priebehu tohto roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia