Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2018, 6:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Westworld sa pripomína ďalšou skvelou ukážkou a filmy od Netflixu už na festivale v Cannes nenájdeme

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vitajte pri pravidelnom prehľade zaujímavých noviniek z filmového a seriálového sveta.

Naša pravidelná rubrika Raňajky s Filmkultom je opäť tu. K dnešnej rannej káve vám naservírujeme novú ukážku k druhej sérii Westworldu, nový projekt Sachu Baron Cohena či oznámenie, že Netflix si už v Cannes neškrtne.

Westworld

Premiéra druhej série Westworldu sa nám už pomaly, ale isto blíži, takže si dnes môžete vychutnať ďalší krátky spot. Čoho sa v druhej sérii westernového sci-fi thrilleru dočkáme?

Karta sa v zábavnom parku obrátila a roboti si budú chcieť na brutálnych návštevníkoch vybiť svoju zlosť. Hromadné popravy, znásilnenia a mučenia sa tak návštevníkom poriadne vypomstia, pričom vo Westworlde nebude v bezpečí vôbec nikto. Premiéra je naplánovaná na 22. apríla (duben) 2018.

Bobby Kennedy for President

Dokumentárna miniséria Bobby Kennedy for President nám v štyroch dieloch predstaví nielen samotného Kennedyho, ale aj dynamickú dobu, v ktorej žil a pôsobil.

Použité budú často vzácne a nikdy nevidené dokumentárne zábery. Réžie sa chopil Dawn Porter (Trappes, Gideon's Army) a premiéry sa dočkáme 27. apríla (duben) 2018.

The Spy

Sacha Baron Cohen (Borat, Bruno) si zahrá v dramatickom seriáli The Spy. Zahrá si špióna Eliho Cohena, ktorý v 60. rokoch pracoval pre Izrael, neskôr pre Sýriu.

Patrí medzi legendárne postavy svetovej špionáže a jeho činy výrazne ovplyvnili podobu Blízkeho východu, tak ako ho poznáme dnes. Režírovať bude Gideon Raff (Prisoners of War) a prvá séria bude obsahovať 6 epizód. Zatiaľ nie je známy dátum premiéry.

Westworld sa pripomína ďalšou skvelou ukážkou a filmy od Netflixu už na festivale v Cannes nenájdeme
Zdroj: Sony / Columbia

Netflix v Cannes končí

Na prestížnom festivale v Cannes už diváci netflixovské filmy neuvidia. Šéfovia festivalu totiž rozhodli, že nebudú povoľovať prístup do hlavnej súťaže snímkam bez regulérnej kino-distribúcie. Je síce možné, že by sa tieto tituly premietali mimo hlavnú súťaž, Netflix však už ohlásil, že sa festivalu nemieni naďalej zúčastňovať.

Westworld sa pripomína ďalšou skvelou ukážkou a filmy od Netflixu už na festivale v Cannes nenájdeme
Zdroj: Netflix

HBO sa zaviazalo finančne nezvýhodňovať

Hnutie Time's Up už začína niesť ovocie. HBO totiž podniklo kroky, aby sa v ich projektoch finančne nezvýhodňovali mužských hercov na úkor herečiek. Hnacím motorom tohto rozhodnutia bola aj Reese Witherspoon, jedna z hviezd seriálu Big Little Lies.

„Urobíme všetko pre to, aby nevznikali žiadne nevhodné rozdiely v celkových platbách,“ povedal Casey Bloys z HBO. „Ak nejaké nájdeme, napravíme ich.“

Westworld sa pripomína ďalšou skvelou ukážkou a filmy od Netflixu už na festivale v Cannes nenájdeme
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia