Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2018, 15:52
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Shuri dokazuje svoju inteligenciu. V najnovších záberoch vyučuje o vede Brucea Bannera a hrá sa aj s Visionom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Veľkolepá komiksovka, ktorá bude vyvrcholením troch Fáz MCU, dorazí do našich kín už v priebehu budúceho týždňa. Navnaďte sa na premiéru čerstvou ukážkou.

V tohtoročnej sólovke Black Panthera bola medzi novými postavami predstavená aj Shuri (Letitia Wright), T’Challova (Chadwick Boseman) mladšia sestra a zároveň vedúca skupiny Design Group. Tá navrhuje a vďaka vyťaženému vibraniu následne vyrába rôzne futuristické technológie.

No a ako sme sa mohli už niekoľkokrát presvedčiť, aj Shuri bude jedna z postáv, ktoré sa objavia v očakávanej tímovke Avengers: Infinity War, kde dozaista vynikne jej inteligencia a zmysel pre inovatívnosť.

Shuri dokazuje svoju inteligenciu. V najnovších záberoch vyučuje o vede Brucea Bannera a hrá sa aj s Visionom
Zdroj: Marvel Studios

Čo-to nám síce naznačila aj jej fotka s Bruceom Bannerom (Mark Ruffalo), vďaka čerstvému klipu priamo z filmu si však môžeme byť absolútne istí, že k stretnutiu týchto dvoch vedcov na plátne určite dôjde.

V nižšie priloženom videu tak vidíme Visiona (Paul Bettany), ktorého Shuri skenuje. Vzápätí učiní akýsi objav v súvislosti so štruktúrou Visionových molekúl a navrhne niečo, čo prekvapí aj samotného Bannera. Ten neskôr priznáva, že nad jej nápadom ani len neuvažoval.

V pozadí sa taktiež mihne aj Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Cap (Chris Evans) či T’Challa. My v závere už iba dodáme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 26. apríla (duben) 2018 a pokiaľ o nej chcete dozvedieť ešte oveľa viac, klikajte sem

Sľubovaný klip začína v čase 4:17.

Domov
Zdieľať
Diskusia