Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2018, 1:19
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Scarlett Johansson a Sam Rockwell si zahrajú v dráme o Hitlerovi od režiséra Thor: Ragnarok a z Fast & Furious bude animovaný seriál

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalší prehľad toho podstatného z filmového a seriálového sveta k vašej rannej káve.

Vitajte pri ďalšom vydaní rubriky Raňajky s Filmkultom. Okrem projektov spomínaných v nadpise vám ponúkneme trailery na zaujímavo vyzerajúce filmy, ako The Tale či Woman Walks Ahead s Jessicou Chastain.

Jojo Rabbit

Oscarový Sam Rockwell (Tri billboardy kúsok za Ebbingom) sa pridáva ku Scarlett Johansson (Avengers: Infinity War) pri práci na filme Jojo Rabbit. Vojnová dráma nám rozpovie príbeh mladého chlapca, ktorý je členom Hitlerjugend a jeho imaginárny kamarát je Adolf Hitler.

Potom však zistí, že jeho matka v ich dome ukrýva židovské dievča. Film napísal a režíruje Taika Waititi (Thor: Ragnarok). Ten si v ňom aj zahrá, a to práve Hitlera. Prvá klapka padne ešte túto jar.

Scarlett Johansson a Sam Rockwell si zahrajú v dráme o Hitlerovi od režiséra Thor: Ragnarok a z Fast & Furious bude animovaný seriál
Scarlett Johansson a Sam Rockwell si zahrajú v dráme o Hitlerovi od režiséra Thor: Ragnarok a z Fast & Furious bude animovaný seriál Zdroj: Paramount Pictures/Fox Searchlight

Fast & Furious 

Obľúbená séria Fast & Furious sa presunie aj na malé obrazovky. Dostane totiž animovaný seriál od Netflixu. Projekt spadá pod dohodu streamovacieho giganta a štúdia DreamWorks Animation, kde sa zaviazali prinášať divákom animované rodinné programy. 

Doteraz ich vydali 14, vrátane seriálov, ako TrollhuntersSpirit Riding Free a All Hail King Julien.

Scarlett Johansson a Sam Rockwell si zahrajú v dráme o Hitlerovi od režiséra Thor: Ragnarok a z Fast & Furious bude animovaný seriál
Scarlett Johansson a Sam Rockwell si zahrajú v dráme o Hitlerovi od režiséra Thor: Ragnarok a z Fast & Furious bude animovaný seriál Zdroj: Universal Pictures

Snatch

Seriálová verzia kultovej snímky Snatch s Rupertom Grintom sa dočká druhej série. Grint okrem toho pôsobí na projekte ako jeden z producentov a okrem neho uvidíme aj Lukea Pasqualinoa, Luciena Laviscounta či Phoebe Dynevor. Premiéra nových častí sa uskutoční v septembri (září) 2018. Nižšie si môžete pozrieť prvý trailer.

The Tale

Originálny film z produkcie HBO nám rozpovie príbeh Jennifer (Laura Dern), ktorej život sa zmení, keď jej matka (Ellen Burstyn) zavolá s tým, že objavila starú Jenniferinu poviedku.

Tá ju napísala keď mala 13 rokov a zaoberala sa jej prvým sexuálnym zážitkom. Vo vedľajších úlohách sa predstaví aj Elizabeth Debicki, Jason Ritter, Frances Conroy a John Heard. Režíruje Jennifer Fox. Premiéra je stanovená na 26. mája (květen) 2018.

Woman Walks Ahead

Jessica Chastain sa v historickej dráme Woman Walks Ahead predstaví ako maliarka Catherine Weldon. Tá sa z New Yorku vydáva do Severnej Dakoty, aby namaľovala portrét známeho indiánskeho náčelníka menom Sediaci býk (Michael Greyeyes).

Pôvodní obyvatelia Ameriky však čelia zo strany armády útokom a Catherine sa čoskoro ocitá uprostred ich súboja za slobodu. V snímke sa objavia aj Sam Rockwell, Ciarán Hinds či Michael Nouri. Americká premiéra sa uskutoční 29. júna (červen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia