Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2018, 13:19
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Komiksovke Ant-Man and The Wasp rozhodne nebude chýbať ani množstvo akcie, čo dokazuje takmer 70 obrázkov z traileru

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Posledná tohtoročná snímka zo sveta MCU sa nám nedávno predstavila novým plnohodnotným trailerom. Prezrite si ho detailne vďaka obrovskej várke fotiek.

Pokiaľ ste videli včerajší nový trailer pre komiksovku Ant-Man and The Wasp, tak vám už musí byť jasné, že nás v pokračovaní čaká ešte viac zväčšovania a zmenšovania než v prvom filme z roku 2015.

Dvojka bude zároveň posledným tohtoročným prírastkom do sveta MCU, no a ako sme mohli vidieť už v spomínanej ukážke, oproti nedávnej a temnejšie ladenej tímovke Avengers: Infinity War sa ponesie aj v o čosi odľahčenejšom duchu.

Zároveň však snímke určite nebude chýbať ani poriadna porcia lákavej akcie. O tom vás už ale presvedčí nižšie priložená, obrovská porcia fotiek priamo z najnovšieho traileru.

V galérii pod textom tak nájdete takmer 70 obrázkov, vďaka ktorým si môžete vychutnať detailný pohľad na všetky hlavné aj vedľajšie postavy a ešte mnoho ďalšieho. My v závere už iba dodáme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 5. júla (červenca) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia