Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2018, 23:06
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Sicario 2 bude podľa Benicia del Tora oveľa brutálnejšie, ale zároveň mu nebudú chýbať silné emócie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sicario: Day of the Soldado dorazí do kín už v júni.

Pokračovanie fantastického thrilleru Sicario od Denisa Villeneuvea s názvom Sicario: Day of the Soldado vstúpi do kín už toto leto. Do hlavných úloh sa vrátia Benicio del Toro aj Josh Brolin.

Na réžiu tentokrát dohliadne Stefano Sollima (Gomora). Na scenári opäť makal Taylor Sheridan (Wind River) a podľa jeho slov sa máme pripraviť na ešte temnejší a brutálnejší príbeh. Podľa Benicia del Tora bude dvojka oproti jednotke nemilosrdnejšia.

„Je to tiež oveľa väčší film. Keď som ho videl, tak som mal pocit, že oproti nemu je prvé Sicario malý, intímny film,“ povedal del Toro. 

„Nikdy som však nechápal, prečo by väčšie filmy nemohli byť rovnako intímne alebo dokonca intímnejšie. Myslím, že Soldado je dokonalým príkladom práve takého filmu. Je to skrátka poriadne emocionálne a poriadne napínavé.

V Sicario: Day of the Soldado si zahrajú aj Catherine Keener, Matthew Modine, Jeffrey Donovan, Isabela Moner, Ian Bohen, Tasha Ames, James Devoti a Jackamoe Buzzell. Do slovenských kín snímka zamieri 28. júna (červen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia