Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2018, 9:53
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Oslávte Deň matiek s hororom Hereditary! Temnota sa môže skrývať aj v srdciach našich najbližších

FILMY A SERIÁLY HEREDITARY
Uložiť Uložené

Ctíte si svoju matku? Mali by ste. Takýto teror doma totiž určite nezažívate.

Hereditary možno jednoznačne označiť za jeden z najočakávanejších hororov roku 2018. Tvorcovia na nadšených divákov nezabúdajú ani pri príležitosti Dňa matiek a hrozivým promom bez slov zdeľujú, že aj keď vaša mama možno nie je dokonalá, pravdepodobne aspoň nie je posadnutá. Inak povedané, vážte si to, čo máte.

Dej snímky nás zavedie k prapodivnej rodine Grahamovcov. Po smrti čudáckej starej pani Ellen jej dcéra Annie v priebehu času zisťuje desivé tajomstvo.

Na Annienu rodinu sa dedične preniesli temné sily a zdá, že najviac zasiahli čoraz psychotickejšie pôsobiacu matku. Stane sa pre svojich najbližších hrozbou? Alebo sa zlo skrýva v niekom inom?

O réžiu snímky sa postaral Ari Aster, pre ktorého pôjde o jeho celovečerný debut. Verme teda, že sa mu vydarí. Do slovenských a českých kín sa Hereditary dostane už v lete, a to konkrétne 19. júla (červenec) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia