Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2018, 15:39
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Captain America dostane v Avengers 4 oveľa viac priestoru. Spoločne s Thorom sa majú pustiť do Thanosa

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Upozorňujeme, že nasledujúci text bude obsahovať spoilery z filmov Thor: Ragnarok, Infinity War a potenciálne spoilery z Avengers 4.

Záverečné udalosti z Infinity War neboli ani tak prekvapujúce (fámy o úmrtí množstva hrdinov sa dostali azda ku každému), ale dozaista väčšinu skalných fanúšikov poriadne zdrvili. Útechu im však nedodajú ani posledné informácie z univerza MCU, ktoré posilňujú indície o predpokladanej smrti ďalšieho z Avengerov.

Scenáristi Infinity War, Stephen McFeely a Christopher Markus, sa v nedávnom interview vyjadrovali k rôznym podstatným sekvenciám filmu. Čo sa pokračovania Avengers týka, podľa ich slov čaká Stevea Rogersa známeho ako Captain America poriadne intenzívna príbehová linka.

Neoverené zdroje tvrdia, že v určitej časti filmu sa proti Thanosovi postaví Rogers spoločne s Thorom. Captain pri heroickom útoku uchopí Thorov Mjolnir (kladivo ho uzná za hodného tejto pocty), no útok proti záporákovi Thanosovi ho vyjde draho a Kapitán pri tomto pokuse umiera.

Thorovo kladivo bolo síce zničené mocnou Helou, no akýmsi spôsobom sa napriek tomu k nemu jeho nositeľ znova dostal. Možno ide o návrat v čase, možno o opätovné ukovanie. V každom prípade sa ale pravdu dozvieme až po zhliadnutí Avengers 4. Podľa vyjadrenia Chrisa Evansa by však veľmi ľahko mohlo ísť o pravdivú predpoveď.

Captain America dostane v Avengers 4 oveľa viac priestoru. Spoločne s Thorom sa majú pustiť do Thanosa
Zdroj: MCU
Domov
Zdieľať
Diskusia