Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Dušan Šutarík

Tom Holland s vášňou pre spoilery, paródia na Tiché miesto a vystrihnutá scéna z BvS. Dnešné Raňajky s Filmkultom vás pobavia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pri príležitosti stého vydania našej pravidelnej rubriky sme si pre vás pripravili oddychové vydanie.

Keďže sme už dosiahli krásne sté vydanie našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom, rozhodli sme sa, že tentokrát vám prinesieme niečo trochu oddychovejšie. Konkrétne pôjde o výber zábavných videí z rozhovorov či nakrúcania. Veríme, že sa pobavíte.

Tom Holland a jeho vášeň pre spoilery nemôže v našom výbere chýbať. Tu si môžete opäť pozrieť, ako Hollanda krotil jeho kolega Benedict Cumberbatch.

Možno o tom neviete, ale David Harbour skúšal získať v Stranger Things rolu Eleven. Nepodarilo sa, nevadí. Aspoň stvárnil šerifa Hoppera.

Máme radi Annu Kendrick aj jej zábavné tweety. V tomto sa napríklad posťažovala, že už (žiaľ) nemôže chodiť na filmy s Ryanom Goslingom.

Tom Holland s vášňou pre spoilery, paródia na Tiché miesto a vystrihnutá scéna z BvS. Dnešné Raňajky s Filmkultom vás pobavia
Zdroj: Anna Kendrick Twitter/elitereaders.com

Sympatický Deadpool sa nám v období kampane svojho druhého "super duper" filmu predstavil aj v tejto milej paródii na známe videá Boba Rossa.  Darmo, je to skrátka talent!

Solo: A Star Wars Story síce finančne nedopadol práve najslávnejšie, ale išlo o skutočne svižný a zábavný blockbuster. Jeho hereckí predstavitelia sa dokonca stretli pred kamerami a odpovedali na otázky, ktoré o nich vyhľadávajú fanúšikovia.

Kto povedal, že paródie sú mŕtve? Teda, tie filmové možno. Ešteže tu máme Jamesa Cordena, ktorý sa takýmto spôsobom vyhral so skvelým hororom Tiché miesto.

Chalani sa extrémne zabávali. Pri promovaní sci-fi Life vzniklo množstvo rozhovorov, kde bolo znateľne cítiť, že si títo dvaja herci sadli.


Show Grahama Nortona je nekonečnou studňou skvelých, zábavných a odľahčených rozhovorov s celebritami. A užili si tam hlavne herci, čoho dôkazom sú nasledujúce videá.

 

Duel Batmana a Supermana dopadol ako dopadol. Pre niektorých kvalitná komiksovka, pre iných sklamanie. Ako však môžete vidieť vo videu nižšie, do filmu sa nanominoval aj samotný Jimmy Kimmel. Ako to dopadlo? Celkom zábavne. Posúďte sami.

 Vidieť Harrisona úprimne sa rehotať je na nezaplatenie.

Všetci poznáme Mean Tweets, či nie? 

Ak bonus tu máme Louisa C. K. a jeho SNL otvárací príhovor. Spomíname ho preto, pretože sa vracia na scénu! Po 10 mesiacoch prvýkrát verejne vystúpil v New Yorku a zožal potlesk v stoji.

Domov
Zdieľať
Diskusia