Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2018, 19:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nový druh Predátora rozpúta vojnu medzi ľuďmi aj ostatnými Predátormi. Očakávané sci-fi je od dnes v našich kinách

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Predátor vstupuje do slovenských kín. Bude to pecka?

Predátor od Shanea Blacka dnešným dňom dorazil do slovenských kín. Ohlasy zahraničných kritikov sú nám už známe, pokiaľ však stále váhate, či sa vybrať do kina, možno vás nalomia ďalšie ukážky.

V tej prvej si naša skupina hrdinov vyšliapne na takzvaného ultimátneho Predátora, teda nový a nebezpečnejší druh.

Proti tomuto ultimátnemu monštru sa postavia aj jeho menej zdatní predátorskí kolegovia. Ako však môžete vidieť v druhej ukážke, práce s ním budú mať viac než dosť.

Tretia ukážka bude skôr na humornejšiu nôtu, keďže nám predstaví Predátora vo videu, ktoré akoby vypadlo z reklamy na nejaký super luxusný automobil.

Ak sa pýtate, o čom nový Predátor je, tak len stručne: Quinn McKenna (Boyd Holbrook) sa predstaví ako veliteľ elitnej skupiny vojakov. Jeho syn Rory (Jacob Tremblay) omylom Predátorov privolá na Zem a vystaví ju tak obrovskému nebezpečenstvu.

Tentokrát však majú vesmírni lovci vylepšenú DNA a vojaci budú musieť čeliť aj úplne novému druhu Predátora.

V ďalších úlohách sa predstavia herci, ako Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Lochlyn Munro, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Trevante Rhodes či Jake Busey.

Ako sme už napísali, Predátor je už od dnešného dňa, teda 13. septembra (září) 2018 v našich multiplexoch. Vyrazíte naňho? Našu recenziu na tento očakávaný sci-fi horor vám prinesieme už v sobotu.

Domov
Zdieľať
Diskusia