Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2018, 12:28
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ovládne Aquaman slovenské kiná? Posledná várka ukážok si získa aj najväčšieho odporcu DCEU

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vidíme sa na premiére?

Tak ako sme si písali v článku s finálnym trailerom, danou upútavkou propagácia Aquamana od Jamesa Wana skrátka nekončí. Hneď prvý televízny spot vydaný po predošlom traileri si bližšie posvietil na puto medzi Arthurom/Aquamanom (Jason Momoa) a jeho nevlastným bratom Ormom/Ocean Masterom (Patrick Wilson).

Zdá sa, že vzťah medzi Arthurom a Ormom nebol od začiatku tak vyhrotený, ako nám doposiaľ zobrazovali ukážky. Postupom času ale Aquaman zistil, že sa z jeho nevlastného brata stal šialenec, ktorého musí zastaviť. Boj medzi nimi bude preto nevyhnutný, no v zákulisí sú herci Patrick Wilson a Jason Momoa naďalej dobrými kamarátmi.

Bude Aquaman veľkým prekvapením či skôr smutným pokračovaním menej kvalitných DC projektov? Zahraničná kritika hovorí jasnými slovami – máme sa na čo tešiť! Sean Gerber nám dokonca odporúča, aby sme si Aquamana pozreli na najväčšom možnom plátne, pretože sme údajne v superhrdinských filmoch niečo podobné ešte nevideli.

Ďalší z kritikov Tom Jorgensen prišiel dokonca s ešte odvážnejším tvrdením a prehlásil, že Aquaman je najlepším DC počinom od čias Temného rytiera. Ak ťa tieto chválospevy a upútavky nalákali do, nezabúdaj na to, že sa do našich kín Aquaman dostane už 13. decembra (prosinec) 2019.

Zdá sa, že prísľub režiséra Jamesa Wana (Saw, Insidious, The Conjuring) o vytvorenie jedinečného projektu, ktorý bude predstavovať špecifickú režisérovu víziu, bude viac než pravdivý. Wanovi  dalo štúdio skrátka množstvo voľnosti, čo sa zjavne ukáže aj na výslednej kvalite.

Ďalšie upútavky a naozaj mnohé informácie môžeš nájsť v našom vlákne, kde sa nachádza niekoľko desiatok článkov k tejto očakávanej komiksovke. Plánuješ na ňu zájsť do kina? Alebo ťa nič z publikovaného materiálu nedokázalo príliš zaujať?

Anketa:
Zájdeš na Aquamana aj ty?
Áno
Nie
Áno
89 %
Nie
11 %
Domov
Zdieľať
Diskusia