Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2019, 17:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Zúfalý John Wick bojuje na koni proti samurajom na motorkách. Prvý trailer sľubuje vôbec najkrvavejší diel série

Zúfalý John Wick bojuje na koni proti samurajom na motorkách. Prvý trailer sľubuje vôbec najkrvavejší diel série
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 3
Uložiť Uložené

Očakávaná snímka John Wick: Chapter 3 – Parabellum sa nám po poriadne dlhom čakaní konečne odhalila v debutových záberoch.

Tretí John Wick je pre nás bezpochyby jedným z najočakávanejších filmov tohto roku. Keanu Reevesa sme si totiž v titulnej úlohe okamžite zamilovali, bohatý svet zabijakov nás neomrzel ani po dvoch dieloch a nálož akcie so skvelými choreografiami súbojov sú k tomu všetkému skvelým bonusom.

Reklamná kampaň nadchádzajúcej časti sa však nikam neponáhľala, pomaly odhaľovala malé drobnosti a občas nás potešila nejakou tou novou fotkou či informáciou. Keď sa však nedávno objavil krásny oficiálny plagát (nájdeš ho na konci článku) spoločne s informáciou o drobnej kozmetickej úprave názvu filmu (John Wick: Chapter 3 – Parabellum), začali sme tušiť, že prvé zábery musia byť už skutočne za rohom. A práve tie dnes dorazili.

Čo sa samotného príbehu týka, ten bude nadväzovať priamo na záver predošlého dielu. John Wick je kvôli vražde na pôde hotela Continental exkomunikovaný a nemôže viac využívať jeho služby. Na jeho hlavu je navyše vypísaný otvorený kontrakt vo výške 14 miliónov dolárov, čo znamená, že sa z neho stal terč pre všetkých zabijakov v okolí.

Odporúčané
Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov 29. augusta 2019, 13:39

A tých, ktorí budú chcieť Johnovu hlavu, rozhodne nebude málo, čo potvrdzuje aj priložená ukážka. John je sám a po krku mu pôjde celá plejáda rôznych vrahov, a to vrátane samurajov na motorkách. Spojenca však nájde v tajomnej Sofii (Halle Berry) a jej maznáčikoch. Opäť to ale bude celé najmä o šťavnatej a krvavej akcii, ktorú máme na Wickovi tak veľmi radi.

Za réžiou stojí znova Chad Stahelski, o scenár sa aj tentokrát postaral Derek Kolstad (obaja (John Wick, John Wick: Chapter 2) a okrem Reevesa či Halle Berry sa vo filme objaví napríklad Jason Mantzoukas, Ian McShane, Laurence Fishburne či Anjelica Huston.

Americká premiéra snímky John Wick: Chapter 3 – Parabellum je naplánovaná na 17. mája (květen) 2019, na Slovensku si však zrejme budeme musieť počkať až do 23. mája. Pre viac informácií klikaj sem.

John Wick 3
John Wick 3 Zdroj: Lionsgate
Domov
Zdieľať
Diskusia