Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2019, 13:37
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hora z Game of Thrones drví lebky nepriateľov a dračí dych spaľuje všetko navôkol

Hora z Game of Thrones drví lebky nepriateľov a dračí dych spaľuje všetko navôkol
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

HBO spojilo svoje sily s Bud Light a počas Super Bowlu odpromovali svoje produkty.

Vo Westerose sa konajú oslavy, počas ktorých prichádza aj na tradičné súboje medzi odvážlivcami. Tentokrát sa proti sebe postavili pivný rytier Bud Light a gigantická zombie verzia Gregora Clegana alias Hora.

Nemilosrdný obor Hora sa aj tentokrát pokúsi o svoj špeciálny chmat, o ktorom by mohol porozprávať najmä princ Oberyn Martell. Do celej situácie prilieta drak a spáli všetko navôkol. Aj takýmto spôsobom sa na Super Bowle reklamujú rôzne značky či známe seriály, akým je aj Game of Thrones.

Pripomeňme si, že prvá časť finálnej série sa k nám už pomalý blíži a jej premiéra je naplánovaná na 14. apríla 2019. K vyššiemu spomínanému Horovi môžeme z posledných informácií spomenúť, že jeho herecký predstaviteľ Hafþór Júlíus Björnsson musel v rámci záverečnej série prvýkrát využiť pomoc kaskadéra.

Tým nám mohol naznačiť napríklad to, že v nových častiach konečne dôjde k súboju s jeho bratom Sandorom, prezývaným ako The Hound. Teda, aspoň v to dúfame. Viac informácií o seriáli nájdeš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia