Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2019, 13:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Pôvodní Avengeri ukázali nové kostýmy z Endgame. Steve je zase Captain America a Hulk má špeciálny oblek

Pôvodní Avengeri ukázali nové kostýmy z Endgame. Steve je zase Captain America a Hulk má špeciálny oblek
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Prvý oficiálny pohľad na nový vzhľad hrdinov z Avengers 1.

Marvel konečne uvoľnil oficiálny pohľad na hrdinov a ich kostýmy pre Avengers: Endgame. Ide o pôvodné zloženie ešte z roku 2012, takže sa nemálo fanúšikom vyroja nostalgické spomienky. Úroveň utajovania je v tomto prípade najvyššia, keď len na kostýmy sme museli čakať až dva mesiace do premiéry. Všimnúť si môžeš Hulkov kostým a jeho zase o čosi viac ľudskejšiu podobizeň. Captain America sa vracia ku svojmi červeno bielym pruhom a zrejme necháva identitu Nomada za sebou.

Pôvodní Avengeri ukázali nové kostýmy z Endgame
Pôvodní Avengeri ukázali nové kostýmy z Endgame Zdroj: Marvel Studios

Black Widow si drží vlasy v cope, čo sme pravdepodobne v MCU ešte nevideli (pričom sa vracia k červenej), no a Hawkeye naberá identitu Ronina. Iron Man sa zase necháva inšpirovať Mark Unit 2 z komiksov a pridáva viac zlatej farby. Thor vyzerá asi rovnako ako v Infinity War. Tieto kostýmy by ale mali doplniť aj špeciálne obleky pre cestovanie Quantum Realm, o ktorých sme sa bavili už dávnejšie. Ak o snímke hľadáte viac informácií a teórií, klikajte sem. 

Domov
Zdieľať
Diskusia