Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ethan Hunt mal v Mission: Impossible 4 ukončiť agentskú kariéru a Transformerov čaká seriálová vojna o Cybertron

Ethan Hunt mal v Mission: Impossible 4 ukončiť agentskú kariéru a Transformerov čaká seriálová vojna o Cybertron
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aj dnešné Raňajky budú nabité množstvom noviniek a zaujímavostí nielen z Hollywoodu.

Pokračujeme s ďalším vydaním našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom, vďaka ktorej ti opäť neuniknú viaceré filmové a seriálové novinky. Vrhnime sa teda spoločne na to.

Octavia Spencer bude v lákavom horore terorizovať tínedžerov

Blumhouse a Universal Pictures zverejnili prvý trailer pre hororový thriller s názvom Ma. Hlavnú úlohu si strihne oscarová Octavia Spencer, ktorá stvárni samotárku Sue Ann z Ohia. Keď ju jedného dňa tínedžerka Maggie poprosí, či by jej a priateľom nekúpila alkohol, Sue Ann navrhne, aby sa namiesto jazdy pod vplyvom radšej išli opiť do suterénu jej domu. Platia tam však pravidlá.

Jeden z tínedžerov musí ostať triezvy, nemôžu nadávať, nemôžu ísť na poschodie a musia ju volať Ma. Jej pohostinnosť sa ale rýchlo zmení na posadnutosť a z najlepšieho miesta v meste sa razom stane najhoršia nočná mora na Zemi. Za réžiou stojí Tate Taylor (The Help), o scenár sa postaral Scotty Landes (Who Is America?) a ďalej si zahrá aj Juliette Lewis či Luke Evans. Premiéra je naplánovaná na 31. mája (květen) 2019.

Na Netflixe uvidíme Transformers seriál

Spoločnosti Netflix, Hasbro a Rooster Teeth sa dohodli na partnerstve, z ktorého vzíde animovaný seriál Transformers: War For Cybertron. Showrunnerom projektu bude FJ DeSanto (Transformers: Titans Return, Transformers: Power of the Primes) a o scenár sa postarajú George Krstic (Megas XLR), Gavin Hignight (Transformers: Cyberverse) či Brandon Easton (Agent Carter, Transformers: Rescue Bots). Premiéry sa dočkáme v roku 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Actas/Studio Galapagos/NAS

Ethan Hunt mal zavesiť zbraň na klinec už v roku 2011

Štvrtá snímka série Mission: Impossible, ktorá niesla podtitul Ghost Protocol, mala pôvodne skončiť tak, že Ethan (Tom Cruise) vymení povolanie agenta za pozíciu šéfa IMF. Hlavnou tvárou série sa mal následne stať niekto ďalší. Možno Jeremy Renner, ktorý bol predstavený práve v Ghost Protocol. Scenár však neskôr prepisoval Christopher McQuarrie, ktorý sa následne postaral o ďalšie dva filmy. A momentálne pracuje na ďalších dvoch.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Paramount Pictures

2. séria Killing Eve prichádza s prvými zábermi

Stanica BBC America zverejnila debutovú ukážku z očakávanej druhej série Killing Eve. Tá okrem iného v krátkosti odhaľuje aj to, čo sa stalo Eve a Villanelle po finále prvej série. O réžiu tej druhej sa okrem Damona Thomasa (Penny Dreadful) postarali aj Lisa Brühlmann (Blue My Mind) a Francesca Gregorini (Electric Dreams). Premiéra je naplánovaná na 7. apríla (duben) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia