Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2019, 12:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

The Walking Dead dostane už tretí seriál. Tentoraz s hlavnými ženskými hrdinkami

The Walking Dead dostane už tretí seriál. Tentoraz s hlavnými ženskými hrdinkami
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tešíš sa aj ty alebo si na TWD už zanevrel?

Svet The Walking Dead už nie je u svetových či slovenských divákov tak populárny ako kedysi, ale stanica AMC do projektu naďalej investuje ďalšie peniaze. K spin-offu Fear the Walking Dead a pôvodnému originálu TWD sa pridá tretí seriál vychádzajúci z komiksu Roberta Kirkmana.

Názov seriálu je zatiaľ neznámy, ale z príbehu vieme, že sa bude zaoberať dvojicou mladých ženských hrdiniek. Tie budú patriť k úplne prvej generácii vyrastajúcej vo svete zasiahnutom zombie nákazou. Niektoré z postáv by sa mali stať klasickými zloduchmi, no iné naopak vytrvajú na strane dobra. Kiež by sme sa konečne dočkali postavy Clementine z podarenej epizodickej adventúry The Walking Dead od dnes už zrušeného Telltale.

Natáčať by sa malo začať v priebehu tohtoročného leta v americkej Virginii. Prvá séria počíta s desiatimi epizódami a dočkať by sme sa jej mali v priebehu roku 2020. Showrunnerom spin-offu s dvojicou hrdiniek bude Matt Negrete, ktorý sa spoločne so Scottom M. Gimpleom postaral o scenár.

Do pozornosti ďalej dávame trojicu filmov, ktorých hlavnou tvárou sa nestane nik iný, než Andrew Lincoln alias Rick Grimes. Jeho postava teda v seriáli skončila, ale vo filmovej verzii ju budú môcť nadšenci The Walking Dead univerza vidieť minimálne ešte prostredníctvom filmovej trilógie.

Domov
Zdieľať
Diskusia