Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 7:35
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Reprezentuj Slovensko na eEURO 2020. SFZ hľadá najlepších hráčov Pro Evolution Soccer

ŠPORT EURO 2020 FIFA FUTBAL PES SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Konečne sa môžeš stať majstrom Európy a doviesť slovenskú vlajku na vrchol.

Patrí hra PES (alebo FIFA) k tvojím obľúbeným a hravo v nej rozbiješ akéhokoľvek kamaráta či súpera? Odteraz máš možnosť sa zúčastniť najväčšieho e-futbalového podujatia v dejinách. Spoločne s Majstrovstvami Európy vo futbale 2020 sa bude konať ešte obdobný turnaj, avšak v e-sporte. Dostal názov eEURO. Hráči z celej Európy budú súperiť v hre Pro Evolution Soccer 2020 od spoločnosti KONAMI. Informuje SFZ.

Cieľom všetkých krajín bude kvalifikovať sa na záverečný turnaj v Londýne (od 9. do 10. júla), ktorý sa uskutoční tesne pred finálovým stretnutím EURO 2020 vo Wembley v „reálnom“ futbale 12. júla. Ako bude celý turnaj prebiehať a kde sa potrebuješ prihlásiť?

Ak sa nepodarí našim futbalistom nič uhrať, dôstojne môžeš reprezentovať našu krajinu práve ty. Čo môžeš ešte získať? Okrem peňažnej výhry sú motiváciou aj vstupenky na finále EURO 2020. Určite to poď vyskúšať a ukáž všetkým svoje schopnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia