Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo ukradli fanúšikovia Billie Eilish a ako je možné chodiť po vode v nových teniskách Nike?

REFRESHER BILLIE EILISH FRESHNEWS NIKE REFRESHER+
Uložiť Uložené

Sleduj najnovšie Freshnews, v ktorých sa pozrieme aj na to, čo sa stalo s raperom menom DMX a čo prezradil Kanye West

 

Najšťastnejší muž na zemi – Brit, ktorý tento týždeň predal vyhraté Porsche a dva dni na to vyhral v rovnakej súťaži ďalšie. Zároveň si odniesol aj viac ako 45-tisíc eur v hotovosti. Keď sa dozvedel o úspechu druhýkrát, už sa ani veľmi netešil, dokončil si inštalatérsky kurz a prišiel si auto vyzdvihnúť. 

Menším štastlivcom je raper DMX, ktorý sa opäť vrátil ku svojej dlhoročnej závislosti na drogách. Zároveň si však stihol vážnosť situácie uvedomiť a zrušil všetky chystané koncerty, aby sa mohol prihlásiť do špecializovaného centra. Raz už skoro kvôli predávkovaniu heroínom zomrel a sám uviedol, že kvôli rodine musi zapracovať na tom, aby bol čistý.

V najnovších Freshnews sa dozvieš aj čosi viac o ďalšom potenicálnom dátume vydania albumu Kanyeho Westa a taktiež sme sa bližšie pozreli na špeciálny model tenisiek Nike Jesus Shoes. Môžeš s nimi doslova chodiť po vode. Prečo to tak je sa už dozvieš vo videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia