Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2019, 12:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Šialená starenka z knihy ožíva, aby v hororovom seriáli od Netflixu zabila spisovateľku, ktorá ju stvorila

Šialená starenka z knihy ožíva, aby v hororovom seriáli od Netflixu zabila spisovateľku, ktorá ju stvorila
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Túto novinku navyše ocenia aj milovníci francúzskeho jazyka.

Hlavná hrdinka seriálu Marianne sa vracia do svojho rodného mesta. To ju v mnohých ohľadoch inšpirovali k napísaniu desivých príbehov. Tentokrát však prichádza domov, aby sa postavila zlu, ktoré sa z jej umeleckej tvorby dostalo do reality.

Jeden z démonov z kníh podľa traileru vzal podobu staršej ženy. A treba povedať, že jej zvrátené úsmevy a priame pohľady na svoju obeť už len z upútavky vyvolávajú mrazenie. Vystrašila podoba zlovestného démona aj teba?

Za seriálom stojí Samuel Bodin, ktorý naposledy režíroval televíznu minisériu T.A.N.K. Marianne je na Netflixe dostupná s anglickým dabingom, ale taktiež v pôvodnom francúzskom znení. V seriáli uvidíš hercov, ako Mae Losasso, Peter Warnock, Victoire Du Bois, Lucie Boujenah či Tiphaine Daviot.

Marianne je na streamovacej platforme Netflixu dostupná od 13. septembra 2019, a tak je možné, že si už tento nový seriál celý zhltol. Ak áno, určite sa v diskusii podeľ s našimi čitateľmi o svoje čerstvé dojmy. Z podobného žánrového súdka Netflixu ti môžeme odporučiť napríklad seriál The Haunting of Hill House, ktorého prvej sérii sme udelili nadpriemerné hodnotenie.

Odporúčané
Printová reklama nás má držať ďalej od elektroniky Printová reklama nás má držať ďalej od elektroniky 5. februára 2013, 21:26
Domov
Zdieľať
Diskusia