Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2019, 20:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Podpora 5G, lepší fotoaparát a nový dizajn. Zamestnanec Apple odhaľuje, aký bude iPhone 12

TECH APPLE
Uložiť Uložené

O pár dní budeme svedkami veľkej prezentácie Apple keynote, kde budú predstavené aj nové zariadenia iPhone, už teraz sa však dozvedáme, čo by mohlo prísť na jeseň roku 2020.

Síce je len pár dní pred očakávanou prezentáciou Apple keynote, kde bude okrem mnohých iných noviniek predstavený aj nový iPhone, svetlo sveta už uzrelo dosť veľa informácií na to, aby sme vedeli, čo môžeme očakávať. Pochopiteľne sú aj takí, ktorých už teraz zaujíma aj vzdialenejšia budúcnosť.

Portál 9to5mac informuje o slovách analytika Apple menom Ming-Chi Kuo, ktorý prezradil čosi viac o najzásadnejších vylepšeniach smartfónov iPhone, ktoré sa na svet dostanú na jeseň 2020

Odporúčané
Ak hackneš iPhone, od Apple dostaneš odmenu $1 000 000 Ak hackneš iPhone, od Apple dostaneš odmenu $1 000 000 9. augusta 2019, 12:03

Apple má v pláne pri svojej vlajkovej lodi staviť na tri najzákladnejšie aspekty. Tým najatraktívnejším pre všetkých zvedavcov má byť úplne nový dizajn. Ten pravdepodobne nebude stavať na krivkách známych pri rade X. Je otázne, či sa bude technologický gigant pohrávať s úplným odstránením okrajov, prípadne či nebude chcieť oživiť ikonické proporcie starších modelov. 

Ďalším pilierom má byť podpora 5G pripojenia a do tretice Apple chce, podobne ako všetci konkurenti, zapracovať aj na kvalite fotoaparátu a jeho funkciách. Predsa len, spojenie dobrého pripojenia a kvalitného foťáku sú kombináciou, ktorú väčšina z nás naozaj ocení. 

Odporúčané
Prvýkrát som vyskúšal iPhone, Android už nikdy nechcem vidieť Prvýkrát som vyskúšal iPhone, Android už nikdy nechcem vidieť 3. júla 2019, 12:38
Domov
Zdieľať
Diskusia