Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2019, 13:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus je na párty, kde sa fúka kokaín, ale nebaví sa. Bol to raj, ale je čas ísť, lieky ani alkohol nepotrebuje

HUDBA MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Rozlúčková skladba pre manžela teraz dostáva aj vizuálne spracovanie.

Speváčka Miley Cyrus je aktuálne spájaná primárne s kontroverziou okolo rozvodu, keďže sama povedala, že ju prekvapilo, ako rýchlo herec Liam Hemsworth dokázal podať oficiálnu žiadosť. Ona zatiaľ v štúdiu pracovala na rozchodovej skladbe s názvom Slide Away, ktorú pôvodne zverejnila bez videoklipu, aj napriek tomu sa stretla s obrovským pochopením a úspechom.

Cyrus pridala aj vysvetľujúci príspevok, v ktorom píše, že sa aj ona vyvíja a aktuálne sa dostala do fázy, kedy už ku Liamovi necíti to, čo pred časom. Dodáva, že v tomto prípade nepotrebuje drogy ani alkohol, aby sa vyliečila. Túto myšlienku kopíruje aj videoklip, kde máme možnosť vidieť popovú hviezdu, ako v klube postáva mimo tých, ktorí sa bavia.

Pred niekoľkými dňami sa ešte Miley Cyrus opustila na Twitteri, kde bolo jej cieľom vysvetliť, že Liama nikdy nepodviedla. Snažila sa to vysvetliť natoľko presvedčivo, že o sebe prezradila aj to, čo možno nemala. Hovorí napríklad o experimentovaní s drogami alebo o nahých fotkách na internete. 

Odporúčané
Miley Cyrus: Mám viac nahých fotiek na internete ako akákoľvek žena, môj najväčší hit je o extáze a kokaíne Miley Cyrus: Mám viac nahých fotiek na internete ako akákoľvek žena, môj najväčší hit je o extáze a kokaíne 23. augusta 2019, 13:45
Domov
Zdieľať
Diskusia