Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2019, 13:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus: Mám viac nahých fotiek na internete ako akákoľvek žena, môj najväčší hit je o extáze a kokaíne

ZAUJÍMAVOSTI MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Speváčka na Twitteri prezradila čosi viac zo svojho súkromia a zároveň sa nechala počuť, že Liama stále miluje a nikdy ho nepodviedla.

Miley Cyrus aktuálne prechádza ťažkým obdobím a rozvodom, internetovú pozornosť si však podľa všetkého naďalej užíva. Aktuálne sa rozhodola na svojom Twitteri vysvetliť, aký jej vzťah s austrálskym hercom vlastne bol. Tvrdí, že si uvedomuje nutnosť medializovania celej situácie, zároveň si nepraje, aby si niekto myslel, že Liama Hemswortha niekedy podviedla, pretože to nie je pravda

Dodáva, že ho miluje, navždy bude a priznáva, že v minulosti viacero vzťahov skončilo kvôli tomu, že mužov podvádzala. Bolo to však v dobe, keď bola mladá.

V tejto súvislosti dodáva, že nie je tajomstvom, ako si pred rokmi užívala párty život a experimentovala s drogami. Dodáva, že jej najúspešnejšia skladba je o tancovaní na extáze a šňupaní kokaínu na záchode. 

Priznáva, že v tom čase skončila jej spolupráca s Walmartom kvôli tomu, že užívala marihuanu, na legendárnej „wrecking ball“ z úspešného klipu sa hojdala nahá a raz ju vyhodili z hotela Transylvánia, keď Liamovi na narodeniny kúpila koláč v tvare penisu a lízala ho. 

Toto všetko prezradila len pre to, aby ukázala, že si dokáže veľa vecí bez problémov priznať. To, čo priznať nedokáže a nemôže je, že jej manželstvo sa skončilo kvôli podvádzaniu Liama s inou osobou. Stále ho miluje a navždy bude. 

Domov
Zdieľať
Diskusia