Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2019, 16:54
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Sajfa za jeden večer zarobil milión. Instagram vraj nerobí pre peniaze, ale preto, že ho to baví

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Slovenský moderátor a youtuber Duklock si navzájom pokladali nepríjemné otázky na telo.

Youtubový dom Vidadu čoraz aktívnejšie vydáva na svojom kanáli rozličné formáty videí, ako napríklad vtipné ankety či seriály, kde najčastejšie dostávajú priestor viac aj menej známi tvorcovia videí. Už nejaký ten piatok vychádza aj šou Lahôdky, v ktorej sa vždy navzájom konfrontuje youtuber a streamer Duklock s nejakým ďalším známym človekom.

V sérii sa ocitol už Expl0ited, Selassie či PPPeter. V najnovšom diele sa však proti Dušanovi postavil moderátor a youtuber Sajfa. Spoločne sa striedali v nepríjemných otázkach na telo a keď jeden z nich náhodou nechcel odpovedať, musel zjesť naozaj nechutné jedlo, ktoré im namiešal kuchár Michal Kordoš.

Odporúčané
Sajfa: Dieťa nemá byť kapitál, budeme opatrnejší v tom, čo ukázať Sajfa: Dieťa nemá byť kapitál, budeme opatrnejší v tom, čo ukázať 3. júla 2019, 15:36

Keďže obom influencerom nebolo dvakrát príjemne konzumovať rozličné kombinácie jedla ako pikantná omáčka s červami a olivou alebo detskú výživu so sardinkou, museli neraz odpovedať aj na otázky ohľadom príjmov či vzťahov v šoubiznise.

Sajfa dokonca priznal, že za jeden instagramový príspevok si pýta približne 1 000 €, na čo Duklock reagoval, že je to na jeho pomery dosť málo. Moderátor však odpovedal, že to nerobí pre peniaze, ale preto, že ho to baví.

Taktiež prezradil, ktoré konkurenčné rádio je najlepšie, koľko najviac eur mu zaplatili za jednu spoluprácu či ktorý moderátor je podľa neho jeden z najlepších. Dodal tiež, že najrýchlejšie peniaze údajne získal za reklamu pre Orange pred približne 15 rokmi, kedy za jeden večer točenia zarobil až 1 milión slovenských korún (cca 33 000 eur).

Domov
Zdieľať
Diskusia