Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. augusta 2019, 10:53
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Cristiano Ronaldo má dvojníka (takmer) na nerozoznanie. 25-ročný Iračan získal pozornosť médií vďaka svojmu výzoru

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na Instagrame má fotky, na ktorých vyzerá ako mladšia verzia CR7.

Biwar Abdullah je 25-ročný muž, ktorý pochádza z Iraku. Nedávno sa presťahoval do Anglicka, kde si plní svoj sen, prišiel za lepším životom. Je robotník a sem-tam si zahrá aj futbal. A nápadne sa podobá na jedného z najlepších futbalistov planéty – Cristiana Ronalda. Mladého Iračana si všimli viaceré zahraničné bulvárne plátky

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa biwar abdullah (@biwarabdullah),

Samozrejme, sú tam výrazné odlišnosti. Na prvý pohľad by sa však nejeden človek aspoň na chvíľku zastavil a spýtal sám seba, či to náhodou nie je hviezdny portugalský útočník. Biwar žije v Derby a rekreačne si zahrá futbal, no len na amatérskej úrovni. Ronaldo je jeho idol už dlhé roky, možno aj preto hráva na rovnakej pozícii ako futbalová superstar.

Odporúčané
Vypadni ty sk***ysyn, kričali fanúšikovia PSG na Neymara. Najviac sa špekuluje o prestupe do Realu Madrid a FC Barcelona Vypadni ty sk***ysyn, kričali fanúšikovia PSG na Neymara. Najviac sa špekuluje o prestupe do Realu Madrid a FC Barcelona 12. augusta 2019, 18:23

25-ročný Iračan má Instagram, kde ho sleduje vyše 500 ľudí. Zrejme aj on sám si už dlhšiu dobu uvedomuje, že sa podobá na Ronalda. Na niektorých fotkách je oblečený v drese Juventusu Turín a pózuje podobne ako on. Treba uznať, že napríklad na tejto fotke je skutočne ťažké identifikovať, či ide o slávneho futbalistu:

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa biwar abdullah (@biwarabdullah),

Domov
Zdieľať
Diskusia