Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. júla 2019, 22:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ, Dame a Smart prekvapivo vydávajú nový album, vypočuj si ukážky všetkých skladieb

HUDBA DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Separ, Dame a Laco vydávajú plnohodnotný projekt s názvom MDMS.

V závere roka sa fanúšikovia DMS dočkali albumu Prepáčte, po ktorom ešte Separa a Dame vydali ďalšie dvojskladby. Tie teraz završujú aj kompletne celým projektom, na ktorom nájdeme celkovo 15 trackov.

Odporúčané
Smart z DMS: Slovenskí raperi zabúdajú, že hudobný podklad je niekedy viac ako polovica skladby (Rozhovor) Smart z DMS: Slovenskí raperi zabúdajú, že hudobný podklad je niekedy viac ako polovica skladby (Rozhovor) 4. júna 2019, 16:51

Jediným hosťom bude Yzomandias z Milion Plus a máme dobrú správu aj pre každého, kto ocenil Smartovu rapovú slohu na Horšej pesničke. DMS dnes vydáva aj 10-minútový vizuál, ktorý je v skutočnosti prehľadom ukážok všetkých skladieb z nového album s názvom MDMS.

Zatiaľ nevieme, či sa za týmto titulom skrýva aj niečo viac alebo sa len veľmi náhodne podobá na inú skratku. Pozornosť si zaslúži aj cover, kde máme možnosť vidieť rozlámaný nosič. Už na základe samotných ukážok súdime, že Prepáčte dostáva voľné pokračovanie. Expedícia originálnych nosičov je naplánovaná na druhú polovicu augusta. 

Separ, Dame a Laco prekvapujú vydaním nového albumu, počúvaj ukážky všetkých skladieb
Separ, Dame a Laco prekvapujú vydaním nového albumu, počúvaj ukážky všetkých skladieb
Domov
Zdieľať
Diskusia