Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. júla 2019, 11:15
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Na letisku zastavili cestujúceho, ktorý v batohu prevážal odpaľovaciu raketu

ZAUJÍMAVOSTI USA
Uložiť Uložené

Nečakaný úlovok na letiskovej kontrole.

Na americkom letisku Baltimore Airport bezpečnostná kontrola zadrží rôzne predmety ako nožíky, fľaše s tekutinami či boxery. V štáte Maryland si na zoznam najnovšie pripíšu odpaľovaciu raketu. V batohu ju prenášal muž, ktorý tvrdil, že je to suvenír z Kuvajtu, informuje BBC.

Odporúčané
10 destinácií, kam si môžeš toto leto zaletieť z Bratislavy, keď nemáš veľa peňazí 10 destinácií, kam si môžeš toto leto zaletieť z Bratislavy, keď nemáš veľa peňazí 30. júna 2019, 11:52

Muž z Texasu tvrdil, že pracuje pre armádu. Aj napriek tomu, z pochopiteľných dôvodov, musel svoj suvenír napokon odovzdať miestnym hasičom. Tí sa o ňu už postarali. Cestujúci nebol zadržaný a stihol svoj let aj napriek tomu, že mal v batožine raketu. „Raketa našťastie nebola funkčná,“ píše sa v oficiálnom vyjadrení The Transportation Security Administration (TSA).

Domov
Zdieľať
Diskusia