Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2019, 15:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ed Sheeran minul cez 4 milióny eur, aby odkúpil domy všetkých svojich susedov. Sťažovali sa na spevákove stavebné plány

ZAUJÍMAVOSTI ED SHEERAN
Uložiť Uložené

Britská hviezda sa už nemusí zaoberať sťažnosťami susedov.

Ed Sheeran si v roku 2012 kúpil prvý dom v mestečku Framlingham v grófstve Suffolk. Nešlo o náhodu. V Suffolku vyrástol, v škole tam dokonca stretol svoju budúcu manželku Cherry Seaborn, a tak dávalo zmysel, že sa rozhodol investovať práve tam. Odvtedy však skúpil všetky domy navôkol, pretože sa susedia neustále sťažovali na to, čo na pozemkoch buduje, informovalo Metro.

Svoju prvú nehnuteľnosť si zadovážil za 895-tisíc libier a onedlho si kúpil aj dom hneď vedľa nového bydliska, tentokrát za 450-tisíc libier. V roku 2016 pokračoval v nakupovaní, keď si kúpil dom naproti za 925-tisíc a v roku 2017 investoval do bungalovu za 525-tisíc.


Ako posledný mu do kolekcie pribudol dom susedky Sharon Jenk. Keď si Sheeran vymyslel, že chce na pozemku postaviť domček na strome a vlastnú kaplnku, Sharon sa sťažovala úradom. Nové stavby by podľa nej zasahovali do jej kvality bývania, a tak Sheeran v apríli vysolil 875-tisíc dolárov aj za jej bydlisko.


Problémom mali byť nielen dom na strome a kaplnka, ale aj vlastný rybník, ktorý si Sheeran nechal postaviť na priľahlej lúke. Úradom tvrdil, že rybník pomôže životnému prostrediu, lenže susedia ho začali podozrievať z toho, že ho chce používať na plávanie a rekreáciu, čo mu mali zakázať. Nedávno preto rybník obložil senom, aby ľudia nevedeli, čo sa na jeho pobreží deje.

Domov
Zdieľať
Diskusia