Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2019, 9:43
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Slovenský herec Broňo sa objavil v traileri s Jackie Chanom. Bolo úžasné s ním pracovať, vraví

ZAUJÍMAVOSTI ČÍNA
Uložiť Uložené

Čínsky herec v traileri propagoval filmový festival.

Broňo Bajtala je talentovaný herec, ktorý razí hereckú kariéru v Číne. V menších úlohách si zahral po boku Milly Jovovich či Roberta Kneppera. Broňa sme dokonca vyspovedali v rozsiahlom rozhovore, v ktorom porozprával, ako sa vlastne dostal do Ázie a či je ťažké presadiť sa vo filmovom priemysle v Číne.

Odporúčané
Slovák Broňo je herec v Číne a už ho stihla zmlátiť aj Milla Jovovich. Ako sa presadil v Ázii? (Rozhovor) Slovák Broňo je herec v Číne a už ho stihla zmlátiť aj Milla Jovovich. Ako sa presadil v Ázii? (Rozhovor) 10. decembra 2018, 12:57

Nedávno sa objavil v minútovom traileri s Jackie Chanom. „V traileri som sa objavil nakoniec len na pár sekúnd. Očakával som, že ma tam bude vidieť viac. Tak či tak, porozprávať sa s legendárnym čínskym hercom a spolupracovať s ním bola cenná skúsenosť,“ priblížil Broňo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Broňo Bajtala (@brono.bajtala),

Do traileru sa dostal vďaka režisérovi Dinshengovi, s ktorým už v minulosti spolupracoval. „Som rád, že sa ozval, on spolupracuje s Chanom už 10 rokov. Verím, že ma zavolá aj v budúcnosti,“ dodal s tým, že legendárny herec to stále vie, aj keď má už 65 rokov.

Broňa uvidíš od 38 sekundy.

Slovenský herec od 16 sekundy.

Domov
Zdieľať
Diskusia