Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2019, 23:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Marvel natočí Thora 4 s Chrisom Hemsworthom. O réžiu sa postará tvorca Thor: Ragnarok

Marvel natočí Thora 4 s Chrisom Hemsworthom. O réžiu sa postará tvorca Thor: Ragnarok
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY THOR: LOVE AND THUNDER THOR: LOVE & THUNDER
Uložiť Uložené

Taika Waititi odkladá Akiru, aby sa mohol venovať Thorovi.

Hollywood Reporter informuje, že Taika Waititi napíše a zrežíruje štvrtý diel Thora. MCU tak čaká prvý hrdina, ktorý dostane viac ako samostatnú trilógiu. Pre Chrisa Hemswortha ide o životnú rolu, ktorú si pod Waititim začal znova užívať, a rád sa tak k nej vráti. Sám Waititi si prácu na marvelovke pochvaľoval a dúfal, že sa do MCU vráti. 

Takto sa jeho sen plní, kedže Warner odsúva live-action remake legendárnej Akiry na neurčito. Waititi nedokázal ako režisér nájsť na svoje roly vhodné herecké obsadenie. Natáčanie oboch filmoch sa začalo prelínať, a tak si Waititi vybral pokračovanie Thor: Ragnarok. O snímke zatiaľ nič iné nevieme, v každom prípade asi dorazí skôr než neskôr. Málokto čakal, že príde v najbližších troch rokoch. Marvel zrejme s plánom 4. Fázy (odhaliť by ju mali tento víkend na Comic-Cone) zaskočí všetkých fanúšikov. 

Čo sa Akiry týka, Warneri by radi videli Taiku na režisérskom kresle aj naďalej a sú ochotní počkať, až dokončí štvrtého Thora. Akira mala pôvodne ísť do kín 21. mája 2021, takto sa však oneskorí najmenej o dva roky. Isté však je, že Waititi má v Hollywoode plno práce a rozhodne sa nemôže sťažovať na nedostatok možností. Najbližšie nás od neho koncom tohto roka čaká satira na Hitlera vo filme JoJo Rabbit (jednu z hlavných rol si zahrala aj Scarlett Johansson). 

Odporúčané
Kid Cudi v najnovšom vydaní magazínu Flaunt Kid Cudi v najnovšom vydaní magazínu Flaunt 20. júla 2013, 19:49
Domov
Zdieľať
Diskusia