Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2019, 15:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vodič v Žiline zrazil mladého diviaka, ten sa so zlomenou končatinou plazil po sídlisku

ZAUJÍMAVOSTI TÝRANIE ZVIERAT
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Bezcitnosť niektorých ľudí nepozná hranice.

Jeden z obyvateľov žilinského sídliska Hájik natočil vodiča, ktorý narazil do skupiny mladých diviakov. Podľa záznamu minimálne jedno z mláďat utrpelo vážne zranenia a so zlomenou končatinou sa muselo odplaziť z cesty.

Video na Youtube vložil regionálny portál Žilinak. Nie je isté, či vodič do stáda diviakov narazil zámerne, ale video jasne nasvedčuje tomu, že pred nárazom vôbec nespomaľoval a následne ani kvôli zranenému zvieraťu nezastavil.

Odporúčané
Na mladú labuť zaútočili kameňom a rozbili jej hlavu Na mladú labuť zaútočili kameňom a rozbili jej hlavu 24. júna 2019, 14:07

Podľa portálu Žilinak je na sídlisku rozšírený výskyt divej zvery, ktorá na mieste pravidelne hľadá potravu. Je teda možné, že vodič do zvierat narazil cielene. V každom prípade, treba podotknúť, že takto sa podobné situácie rozhodne neriešia a čin vodiča rozhodne odsudzujeme. Rovnako na konanie vodiča pod videom reagovali užívatelia Youtube, ktorí pre dotyčného nenašli žiadneho pekného slova.

Domov
Zdieľať
Diskusia