Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2019, 12:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Krotiteľa v cirkuse zabili 4 tigre. Zraneniam podľahol počas prevozu do nemocnice

ZAUJÍMAVOSTI TIGER ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

Zatiaľ nie je známe, kde sa stala chyba.

61-ročný krotiteľ zvierat Ettore Weber bol vo štvrtok večer v talianskom cirkuse Orfei zabitý štvoricou tigrov. Ako informoval Independent s odkazom na talianske médiá, na zamestnanca cirkusu najprv zaútočilo v klietke jedno zo zvierat, na čo sa k útoku pripojila trojica ďalších. Muž bol odvezený do nemocnice, ale zraneniam krátko nato podľahol.

Zvieratá sa mali s napadnutým mužom „pohrávať“ približne pol hodinu. Kolegovia sa k nemu podľa talianskeho média Corrie spočiatku nedokázali priblížiť.

61-ročný Ettore Weber bol uznávaný ako jeden z najlepších krotiteľov zvierat na svete. Útok sa mal odohrať počas prípravy na šou. Hrozivé napadnutie Webera teda neprebehlo pred očami divákov.

Osud zvierat je v súčasnej dobe neznámy, no pripomeňme si jeden z našich starších článkov, kde sme písali o vyjadrení egyptského krotiteľa Hama Kouta, ktorý prehlásil, že „pri útoku zvieraťa ide v 99 % prípadoch o chybu trénera“.

Odporúčané
Lev v cirkuse napadol krotiteľa, ktorý skončil zjazvený. Priznal si svoju chybu a zvieratám naďalej dôveruje Lev v cirkuse napadol krotiteľa, ktorý skončil zjazvený. Priznal si svoju chybu a zvieratám naďalej dôveruje 5. apríla 2019, 11:01
Domov
Zdieľať
Diskusia