Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2019, 10:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Iba 21-ročné dievča zabila skupina žralokov na Bahamách. Ide o prvý takýto útok po 10 rokoch

ZAUJÍMAVOSTI ŽRALOK
Uložiť Uložené

Bahamy patria medzi obľúbené dovolenkové destinácie.

Kalifornská rodina sa vybrala na dovolenku na Bahamy, ale domov sa vrátia bez svojej dcéry. Iba 21-ročná Jordan Lindsey šnorchlovala so sestrou a rodičmi neďaleko pláže, keď si všimli skupinu žralokov. Jordan však bola ponorená pod hladinou, a tak nepočula výkriky rodičov, informoval Express.

Skupina žralokov na mladé dievča okamžite zaútočila, hrýzť ju mali do rúk aj nôh a aj keď záchranári dovolenkárku čo najrýchlejšie previezli do nemocnice, zachrániť sa ju už nepodarilo.

Miestne úrady okamžite varovali verejnosť, aby si ľudia dávali vo vode väčší pozor. Odborníci budú vykonávať monitoring, či sa žraloky zhromažďujú neďaleko pobrežia, a napokon vydajú vyhlásenie, ktorým umožnia dovolenkárom voľný pobyt vo vode alebo ho dočasne zakážu.

Ako informoval Shark Research Institute, situácie je o to vážnejšia, že na Bahamách sa takýto žraločí útok neodohral za posledných 10 rokov ani raz.

Domov
Zdieľať
Diskusia