Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2019, 13:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dano Drevo je späť. V paródii pomáha Hermiona Ronovi upratať záchod po Harrym Potterovi

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Youtuber Peter Popluhár vydáva nový diel Dana Dreva, ktorým zdieľa informáciu o tom, že svoju cestopisnú knihu spracoval do audio verzie.

Kultová séria Dano Drevo už síce dávnejšie skončila, jej hlavný predstaviteľ a dnes už aj známy youtuber Peter Popluhár sa k nej však opäť vracia. Rozhodol sa tak odpromovať audio verziu svojej cestovateľskej knihy Kde všade som (ne)zomrel. Nech už bol motív akýkoľvek, keď ťa jeho paródie na ikonické scény z Harryho Pottera bavili, opäť si prídeš na svoje. 

Peťo zachoval aj osudy postáv, takže Hermiona má stále chlapské črty a Harry problémy so stolicou. Scéna, kde Ron žiarli na svojich dvoch kamarátov sa tak zmenila na príbeh o jeho neschopnosti čítať a následnú opravu toalety po tom, čo jej dal Harry Potter zabrať. 

Petrova kniha so zážitkami dostane v audioverzii ešte jednu extra poviedku, ktorá bude konkrétne o tom, ako ho v Karibskom raji okradli prostitútky a on ich naháňal po celom meste.

Odporúčané
PPPeter: V Afrike sa pije veľa, kde nemajú možnosť kultúrneho vyžitia, tak sa stretávajú v krčme a chľascú (Rozhovor) PPPeter: V Afrike sa pije veľa, kde nemajú možnosť kultúrneho vyžitia, tak sa stretávajú v krčme a chľascú (Rozhovor) 29. novembra 2018, 10:21
Domov
Zdieľať
Diskusia