Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2019, 22:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenskí hokejbalisti sú majstri sveta! Titul šampióna získali už štvrtýkrát v rade

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Naši hokejbalisti opäť potvrdili svoju výbornú formu.

Slovenskí hokejisti sa stali majstrami sveta v hokejbali už štvrtýkrát za sebou. Aj keď si o tom možno ani netušil, pár týždňov po skončení hokejových majstrovstiev sveta sa košická Steel Aréna premenila na dejisko hokejbalového šampionátu.

Už tradične boli najväčšími favoritmi práve slovenskí hokejbalisti, ktorí v posledných troch rokoch zaknihovali majstrovský hetrik a ani v roku 2019 nechceli dopustiť zmenu na tróne.

Slovenskí hokejbalisti sú majstri sveta! Titul šampióna získali už štvrtýkrát v rade
Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Vo finále sme sa predstavili proti silným Fínom, ktorí síce v prvej tretine udržiavali herné tempo na úrovni našich hráčov, ale v prostrednej časti hry naši chlapci zabrali viac a do šatní sa odchádzalo za stavu 2:1. Záverečná tretina priniesla dva góly na oboch stranách, a tak sme zvíťazili 4:3. Presadili sa Martinusík, Božík, Oravec aj Teplický.

Vďaka výhre vo finále si na konto pripisujeme nielen štvrtý titul v rade, keďže sme zvíťazili v roku 2013, 2015 aj 2017, ba čo viac, dohromady máme na konte už päť titulov. Ten prvý sme získali ešte v roku 1999.

Domov
Zdieľať
Diskusia