Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2019, 13:31
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Lena Headey z Game of Thrones chcela pre Cersei lepšiu smrť

Lena Headey z Game of Thrones chcela pre Cersei lepšiu smrť
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Súhlasíš s herečkou aj ty?

Pochopiteľne snívate o svojej smrti. V tejto šou môžete zomrieť akýmkoľvek spôsobom. Bola som teda celkom nespokojná. Ale myslím si, že nemohli potešiť úplne všetkých,“ povedala pre The Guardian herečka Lena Headey na osud svojej postavy z Game of Thrones.

Zdá sa teda, že sa voči zakončeniu dejovej línie Cersei vyhradili nielen mnohí diváci, ale taktiež samotná predstaviteľka kráľovnej z rodu Lannisterovcov. Podobný prístup k jej smrti sme vyjadrili aj v našom článku, kde sme úmrtie v náručí Jaimeho vzhľadom na jej hrozivé skutky z minulosti označili za príliš milosrdné.

Pre Guardian ďalej Headey prezradila, že s členmi štábu Game of Thrones, ktorých Lena nazýva „Throners“, naďalej udržuje kontakt prostredníctvom veľkej skupiny na WhatsAppe. V tomto sa prístup herečky veľmi odlišuje od kaskadéra Vladimíra Furdíka stvárňujúceho Night Kinga, ktorý sa s hercami príliš nevídava.

My sa stretávame skôr na takýchto akciách ako Comic-Con. Vtedy sa máme možnosť vidieť a pokecáme,“ povedal pre náš portál Vladimír Furdík a ďalej sa s humorom vyjadril k tomu, prečo nemá záujem udržiavať dlhodobé kontakty: 

Ja sa nejako nesnažím udržiavať kontakty alebo si nevymieňam maily na štýl, že budeš mi chýbať a chcem ťa vidieť. Skôr daj mi pokoj (smiech). Ale je pár takých ľudí. Napríklad s Markom Strongom si napíšem niekoľko mailov. Ale žiadne blízke kamarátstva. Ja nemám čas (smiech). Mám prácu a potom som s rodinou a musím byť doma, okopávať okolo záhrady, prenášať kamene z bodu A do bodu B a podobne.“

Odporúčané
Vladimír Furdík: Night King mal sedieť na Železnom tróne, Daenerys bola od začiatku tak trochu bláznivá (Rozhovor) Vladimír Furdík: Night King mal sedieť na Železnom tróne, Daenerys bola od začiatku tak trochu bláznivá (Rozhovor) 18. mája 2019, 19:35
Domov
Zdieľať
Diskusia