Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2019, 8:48
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Brad Pitt je vo vesmírnom sci-fi pripravený riskovať všetko, aby našiel svojho otca a zachránil svet

Brad Pitt je vo vesmírnom sci-fi pripravený riskovať všetko, aby našiel svojho otca a zachránil svet
Zdroj: 20th Century Fox/Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka Ad Astra zatiaľ vyzerá naozaj dobre!

Od odhalenia prvých záberov z chystaného sci-fi Ad Astra ubehol iba jeden týždeň a štúdiá 20th Century Fox a Disney nám už posúvajú ďalšie. Namiesto ďalšieho plnohodnotného traileru si však teraz môžeme vychutnať nový televízny spot. Ten je dlhý približne jednu minútu a okrem už doposiaľ videných momentov ponúka aj niekoľko úplne čerstvých. 

Odporúčané
adidas Originals a Tie Dye pack s dvojicou tenisiek adidas Originals a Tie Dye pack s dvojicou tenisiek 2. decembra 2013, 15:12

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa zameria na odvážneho vesmírneho inžiniera Roya McBridea (Brad Pitt), ktorý sa vydá na misiu s neistým koncom. Jeho otec, ktorého vo filme stvárňuje Tommy Lee Jones, sa totiž pred približne dvadsiatimi rokmi stratil na planéte Neptún. Roy sa však pri pátraní po otcovi dostane k odhaleniu nebezpečenstva ohrozujúceho život na našej planéte.

Za réžiou snímky stojí James Gray (The Lost City of Z), o scenár sa postarali Gray & Ethan Grossovci (Fringe), no a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví tiež Ruth Negga, Liv Tyler či Donald Sutherland. Americká premiéra je naplánovaná na 20. septembra (září) 2019, no veríme, že bude čoskoro oznámená aj tá slovenská.

Domov
Zdieľať
Diskusia