Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2019, 16:56
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

67-ročný pán zabil 1 500 divých mačiek. Tvrdí, že pomáha prírode

ZAUJÍMAVOSTI AUSTRÁLIA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Pre jeho činnosť nebude mať zrejme každý pochopenie.

67-ročný Austrálčan má veľmi podivuhodné hobby, z ktorého môže prísť slabším povahám ťažko od žalúdka. Za jeho život sa mu podarilo zabiť takmer 1 500 divých mačiek, z ktorých kože vytvára rôzne predmety, vrátane peňaženiek, oblečenia či nádoby na toaletný papier.

Barry Green ale miestne divé mačky zabíja preto, aby ochránil ostatné ohrozené voľne žijúce živočíchy. Nezisková organizácia The Australian Wildlife Conservancy odhaduje, že jedna divá mačka v priebehu dňa zabije 5 až 30 vtákov, plazov či malých cicavcov.

67-ročný Green býva v oblasti s názvom Kangaroo Island, kde sa nachádza približne 5 000 divých mačiek. Priemerná divá mačka sa dožíva zhruba 5 rokov a po jednoduchom výpočte teda možno usúdiť, že pán Green pri zabití 1 460 divých mačiek zachránil životy niekoľkých miliónov zvierat.

Odporúčané
Aj keď si vegetarián, umierajú kvôli tebe zvieratá, hovorí lovkyňa Michaela Fialová (Rozhovor) Aj keď si vegetarián, umierajú kvôli tebe zvieratá, hovorí lovkyňa Michaela Fialová (Rozhovor) 11. februára 2019, 13:26
67-ročný pán zabil 1 500 divých mačiek. Z ich kože vyrába oblečenie a tvrdí, že pomáha prírode
67-ročný pán zabil 1 500 divých mačiek. Z ich kože vyrába oblečenie a tvrdí, že pomáha prírode Zdroj: XIGuyIX

Podľa vlastných slov voči mačkám necíti žiadnu nenávisť a opovrhuje iba divými mačkami, ktoré do daného prostredia nepatria. Zabíjanie divých mačiek si ale údajne vôbec neužíva a snaží sa ich životy ukončiť čo možno najhumánnejším spôsobom.

Austrálčan Green kedysi pracoval na bitúnku, a tak sa pravidelne dostával do styku so zabíjaním zvierat. Nie je preto divu, že mu zabíjanie divých mačiek neprekáža, a naopak si z tejto činnosti dokázal vytvoriť biznis. Výrobky z divých mačiek totiž pochopiteľne nemá vystavené len pre vlastné potešenie, ale taktiež ich predáva ďalším záujemcom.

Množstvo výrobkov však využíva aj vo svojej domácnosti. Na nižšie priloženom videu ho môžeš vidieť napríklad nosiť kabát, klobúk či papuče z mačacej kože. Z rovnakého materiálu vyrobil taktiež oblečenie pre svojho psa, koberce a množstvo iných výrobkov, z ktorých môže byť niektorým citlivejším povahám celkom mdlo. Dopyt po jeho výrobkoch je však údajne skutočne obrovský.

Odporúčané
Miloval medvede, ale tie ho roztrhali na kusy. 13-ročné súžitie s mohutnými dravcami sa skončilo tragicky Miloval medvede, ale tie ho roztrhali na kusy. 13-ročné súžitie s mohutnými dravcami sa skončilo tragicky 24. novembra 2018, 8:48

Domov
Zdieľať
Diskusia