Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2019, 15:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena zomrela, keď sa cestujúci ponáhľali nastupovať do lietadla Ryanairu

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Nešťastná nehoda spôsobila smrť staršej cestujúcej.

Smutná udalosť sa odohrala na letisku v poľskom Krakove, kde nešťastne zomrela staršia žena. Udalosť sa odohrala ešte v marci, ale vyšetrovanie pokračovalo nasledujúce mesiace. Pasažieri chceli nastúpiť do autobusu smerujúcemu k lietadlu Ryanairu medzi sebou spôsobili domino efekt, píše The Independent.

Zistilo sa, že 71-ročná Paula Whitelaw mala cestovať z Krakova so svojím manželom späť do Manchestru, avšak keď sa cestujúci nahrnuli na schodoch k prichádzajúcemu autobusu, ktorý ich mal odviezť k lietadlu, medzi ľuďmi v zhone došlo k chaosu a žena spadla tak nešťastne, že si udrela hlavu. 

Okamžite ju previezli do krakovskej nemocnice, kde jej lekári diagnostikovali krvácanie do mozgu a zlomenú kľúčnu kosť. Žena zomrela na infarkt o niekoľko týždňov neskôr a jej smrť bola napokon uzavretá ako nešťastná nehoda. Ako vypovedal jej manžel, dnes už s odstupom času nikto nezistí, čo sa medzi ľuďmi v osudnej chvíli stalo.

Žena zomrela, keď sa cestujúci ponáhľali nastupovať do lietadla Ryanairu
Zdroj: Pixabay
Domov
Zdieľať
Diskusia