Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2019, 12:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

5. séria Black Mirror odhaľuje epizódy so sexy Miley Cyrus či novým Captainom America

5. séria Black Mirror odhaľuje epizódy so sexy Miley Cyrus či novým Captainom America
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BLACK MIRROR
Uložiť Uložené

Nové epizódy dorazia už o pár dní.

Obľúbený seriál Black Mirror sa k nám už čoskoro prirúti vo svojej 5. sérii. Netflix nám už síce doručil pomerne vydarený Bandersnatch, ale fanúšikovia už nedočkavo vyzerajú epizódy regulérnej novej série.

K dispozícii teraz máme plagát, ktorý naznačuje, čo nás v troch častiach vlastne čaká. Prvá epizóda s názvom "Rachel, Jack and Ashley, Too" divákom rozpovie príbeh osamelej tínedžerky, ktorá sa túži spojiť so svojou obľúbenou pop star. Hlavné úlohy si strihnú Miley Cyrus, Angourie Rice a Madison Davenport.

Druhá epizóda ponesie názov "Striking Vipers" a v jej centre budú dvaja odcudzení priatelia, ktorí sa po dlhšom čase znovu stretnú. Tým však spustia kaskádu udalostí, ktoré ich životy navždy zmenia. V tejto epizóde uvidíme Anthonyho Mackieho, Yahyaa-Abdul-Mateena II, Nichole Beharie, Ludiho Lina a Pom Klementieff.

Finálny diel bude mať názov "Smithereens". Hlavným hrdinom bude taxikár, ktorého bežný pracovný deň sa nebezpečne vymkne kontrole. Hlavné úlohy stvárnia Andrew Scott, Damson Idris a Topher Grace.  Black Mirror sa s úspechom vysiela už od roku 2011 a jeho tvorcom je Charlie Brooker. 

Odporúčané
Recenzia: Black Mirror: z pôvodne podmanivej sci-fi dystópie tvorcovia urobili multižánrovú antológiu s kolísavou kvalitou Recenzia: Black Mirror: z pôvodne podmanivej sci-fi dystópie tvorcovia urobili multižánrovú antológiu s kolísavou kvalitou 16. júna 2023, 15:00

Brooker už naznačil, že po tom, čo si odbije premiéru 5. séria, je tu možnosť na pokračovanie. Nápady tvorcom údajne nechýbajú, takže by určite bola škoda, ak by nepokračovali.  Všetky tri epizódy novej série Netflix uvedie už 5. júna (červen) tohto roku.


Domov
Zdieľať
Diskusia