Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2019, 13:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kokaín na stole a neznáma žena v posteli? Ruský hokejista Kuznecov musí vysvetľovať video z hotelovej izby

ŠPORT KOKAÍN RUSKO
Uložiť Uložené

Hokejista musel vysvetľovať video z hotelovej izby.

Ruskí hokejisti síce zvládli súboj o bronzové medaily, ale na hokejovom šampionáte na Slovensku mali vyššie ambície. Chceli zaútočiť na zlato, pričom v tomto ťažení mal zohrávať dôležitú úlohu aj Jevgenij Kuznecov. Jeden z najpopulárnejších hokejistov kanadsko-americkej NHL a hráč Washingtonu Capitals však svoje mužstvo k triumfu nepotiahol, čo znášal ťažko.

O deň neskôr sa na internete dokonca objavilo video z hotelovej izby, na ktorom môžeš vidieť Kuznecova sediaceho pri stolíku, neznámu ženu ležiacu v posteli a biely prášok pripomínajúci kokaín priamo pred ním.

Všetci si najskôr mysleli, že Kuznecov takto vyriešil smútok z nezvládnutého šampionátu, ale o niekoľko hodín vyšlo najavo, že video pochádza z roku 2018, keď Washington Capitals vyhrali Stanleyho pohár. Kuznecov poskytol vyjadrenie, podľa ktorého bolo video natočené v Las Vegas, ale on podľa svojich slov drogy nikdy nebral a ani brať nebude.

Vyhlásil, že pokojne okamžite podstúpi drogové testy, aby dokázal, že žiadny biely prášok neužíva. Skonštatoval, že z hotelovej izby odišiel čo najskôr, pretože sa mu nepozdávali neznáma žena v posteli ani biely prášok, a tak zavolal kamarátovi a šiel preč.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Človeku, ktorý video zavesil na internet, odkázal, aby si spytoval svedomie, pretože sa snaží zviditeľniť po prehre ruskej reprezentácie. Nevedno, či Washington Capitals vyvodia akékoľvek dôsledky, ale o incidente už vedia a zhromažďujú informácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia