Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2019, 23:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

V piatej triede ukradol album 50 Centa, teraz mu prišiel vrátiť 20 dolárov. Raper sa smeje z bizarného zážitku

ZAUJÍMAVOSTI 50 CENT
Uložiť Uložené

Návšteva legendárneho rapera v Chicagu dopadla úsmevne.

Keď napožičiavaš svojim kamarátom peniaze a oni ti ich nevracajú, občas musíš využiť silu sociálnych médií. Sám sa o tom presvedčil 50 Cent, ktorý na konci apríla začal verejne pranierovať producenta Randalla Emmetta, pretože mu pred pár rokmi požičal 1 milión dolárov a on mu peniaze stále nesplatil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),

Raper pritom nechcel žiadne úroky, iba očakával, že mu peniaze prídu do stanoveného dátumu. Nestalo sa tak, a preto si začal z Emmetta uťahovať na Instagrame, ten si tú hanbu všimol a v priebehu niekoľkých dní už mal 50 Cent splatenú pôžičku na účte. Internet sa vďaka tejto kauzičke zabával aj na Emmettovej chybe, keď namiesto Fifty napísal v správe Fofty.

Fofty jednoducho chce, aby mu ľudia posplácali dlhy, čo vyvrcholilo v Chicagu. Rapera tam oslovil neznámy chlapík a vložil mu do rúk 20 dolárov. Raper sa čudoval a chlapík mu vysvetlil, že v piatej triede na základnej škole ukradol z obchodu jeho album a nechcel, aby ho začal zosmiešňovať na Instagrame. Radšej mu preto prišiel peniaze za ukradnuté cédečko vrátiť, čo vyvolalo vlnu smiechu nielen u 50 Centa, ale aj u fanúšikov, keďže situáciu pozdieľal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Yo I love Chicago every time I come out here the wildest shit be happening. LOL #lecheminduroi #bransoncognac #bellator

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),

Domov
Zdieľať
Diskusia