Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2019, 12:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Priateľka Tekashiho 6ix9ine si dala vytetovať jeho tvár s dúhovými vlasmi a grillz, opäť je internetu na smiech

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Vernosť môžeš svojej polovičke prejaviť mnohými spôsobmi, Jade sa však opustila podstatne viac, než by bolo zdravé. S Tekashim to pravdepodobne myslí naozaj vážne.

Po celú dobu Tekashiho uväznenia sa správy o jeho fyzickom aj psychickom zdraví okrem právnikov fanúšikovia dozvedajú aj prostredcnítvom ženy menom Jade, ktorá sa krátko pred zatknutím stala jeho priateľkou. Verejnosť  ju v láske nemá, keďže fandí Sare – matke dieťaťa dúhového rapera. 

Odporúčané
Americkí raperi si uťahujú z Tekashiho priateľky. Dala si vytetovať 69 a prefarbiť vlasy Americkí raperi si uťahujú z Tekashiho priateľky. Dala si vytetovať 69 a prefarbiť vlasy 9. decembra 2018, 15:00

Jade však toho má so 6ix9ine relatívne veľa spoločného, keďže aj ona obľubuje kontroverziu, obzvlášť na sociálnych sieťach. Teraz svojich sledovateľov prekvapila ďalším tetovaním venovaným svojmu priateľovi, tentokrát k číslu 69 pridáva na druhu stranu hrude aj Tekashiho tvár. Už kvôli prvej permanentnej spomienke na dúhového Daniela si z nej uťahovalo veľa raperov, ktovie, čo príde teraz.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Just got Chris Brown tatted shit crazy ‍♀

Príspevok, ktorý zdieľa @ __ohsoyoujade,

Na detailnejšom videu je ešte vidieť, že nejde o čiernobielu záležitosť, autor si dal záležať aj na farebných vlasoch a grillz. 

Fanúšikovia jej teda opäť vyčítajú, že je s Tekashim len kvôli sláve a keď sa raz raper dostane vonku, rozídu sa. Otázkou ostáva, či si skutočne Jade týmto tetovaním pomohla, hlavne s prihliadnutím na okolnosti týkajúce sa potenciálneho nástupu do programu na ochranu svedkov

Možno sme svedkami ďalšieho dôkazu, že 6ix9ine nemá v pláne túto možnosť od americkej vlády využiť. Prípadne sa jednoducho Jade nezamyslela nad tým, že toto prekvapenie nemusí mať len pozitívny dopad. 

Odporúčané
Novinky v prípade Tekashiho 6ix9ine: Je bližsie k septembrovému prepusteniu a raperi ho stále dissujú Novinky v prípade Tekashiho 6ix9ine: Je bližsie k septembrovému prepusteniu a raperi ho stále dissujú 27. apríla 2019, 12:23
Domov
Zdieľať
Diskusia