Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2019, 13:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Eminem a Logic symbolicky vraždia raperov novej vlny na novej skladbe. Nakladajú rýchlejšie, než by bolo zdravé

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Slim Shady hosťuje na novinke, v ktorej je snáď nahnevaný viac ako na zatiaľ poslednom albume Kamikaze.

Eminemove meno sa v súčasnosti skloňuje hlavne v súvislosti s Justinom Bieberom, ktorý sa do legendárneho rapera v slabšej chvíľke obul. Tvrdil, že sa veterán z Detroitu nevyzná do novej vlny amerického rapu a nemal by sa k tomu vyjadrovať.

Reagoval na zatiaľ posledný Eminemov album Kamikaze, včera si však nakoniec všetko rozmyslel a pridal ďalší dlhý príspevok o svojej psychickej poruche, resp. depresii. V konečnom dôsledku to Justin možno nemyslel až tak zle, fanúšikovia mu však dali pocítiť, že nemá absolútne žiadne právo sa k rapovému žánru vyjadrovať. 

Odporúčané
Justin Bieber ľutuje kritiku na Eminema, boj so psychickými problémami a depresiou nevzdáva Justin Bieber ľutuje kritiku na Eminema, boj so psychickými problémami a depresiou nevzdáva 3. mája 2019, 10:52

Slim Shady našťastie tento rozruch prehliadol, pár hodín na to sa však na svet dostáva novinka, kde predsa len kritický je. Opäť sa však vracia k nálade na albume Kamikaze a kritizuje novú vlnu raperov. Už tradične diktuje rýchlejšie, než by bolo zdravé a dobrou správou tiež je, že na novinke nie je sám. 

V skutočnosti je totiž autorom tracku Logic, ktorý tak vydáva ďalšiu skladbu zo série singlov. Už len samotný názov Homicide nasvedčuje, že nepôjde o prechádzku ružovou záhradou a chalani to pomyselnej novej vlne raperov vôbec nedarovali.

Ušlo sa tým, ktorých poznáme pod pomenovaním „mumble raperi“, ale aj majiteľom oblečenia od dizajnérov a promiskuitným interpretom striedajúcim ženy. Konkrétne mená síce nepadli, dvojici však dlhodobo vadia aj tí, ktorí si nedokážu písať vlastné texty, resp. rapujú tie cudzie. Eminem však už skôr prezradil, že tým nemyslí Drizzyho. 

Odporúčané
Eminem popiera, že by na Kamikaze dissoval Drakea. Tvrdí, že Grammy sú skorumpované a vyhrávajú ich kamaráti organizátorov Eminem popiera, že by na Kamikaze dissoval Drakea. Tvrdí, že Grammy sú skorumpované a vyhrávajú ich kamaráti organizátorov 16. septembra 2018, 1:10
Domov
Zdieľať
Diskusia